Mark Harden's Artchive Gaudi, Antoni
Casa Batlló
Interior view of courtyard
1905-1907
Barcelona, Spain

The tiles near the top floors, closer to the skylight, are darker in tone than those near the bottom of the stairwell. Because of the brighter light near the top, this gives the effect of a uniform tonality for all of the tiles.

Click to view full-sized image
 
This is only a thumbnail image. Use the Image Viewer to study the much larger full-sized image. The Image Viewer allows you to resize the image to fit your screen, display as a thumbnail, zoom in up to 200%, or even change the background color.

For information regarding possible commercial licensing of this image from Scala Group, Art Resource or Bridgeman Art Library, click here.

[Art Posters] [Home] [Juxtapositions] [Galleries] [Theory and Criticism] [Art CD-ROM Reviews] [Artchive] [Links]