- VISA
- MasterCard
- American Express
- Discover
accepted

NIEUW!  Klik hier om uw donatie dmv. creditcard te voldoen gebruikmakend van 'n veilige online bestelling
LET OP: Om mijn kosten tengevolge van de creditcard-betaling te dekken , bedraagt de veilige online bestelling een donatie van US$55.

DONATEURS PROGRAMMA VGV

(vaak gestelde vragen)

V: Waarom is er een Donateurs Programma?

A: Voor veel mensen is het een verrassing te weten dat ik elke scan en HTMLregel op de Artchive site zelf heb uitgevoerd in mijn vrije tijd. Ik klaag niet ... zoals U kunt zien is het liefdewerk; echter, naarmate de site meer en meer tijd vergt is het naar mijn gezin toe terecht dat dit ook financiëel iets oplevert. mijn droom is natuurlijk om ooit full-time aan de site te werken. Update: Vanaf januarie 2001 werk ik nu full-time aan het Artchive. Dit betekent nog meer verbeteringen en toevoegingen aan de site, maar ook dat Uw donatie meer dan ooit nodig is om de site te kunnen voortzetten!

 


V: Als ik geen donateur wordt kan ik de site dan nog steeds bezoeken?

A: Zeker weten. Het donateursprogramma is alleen bedoeld om hen die over het geld daarvoor beschikken in staat te stellen de site te steunen.


V: Kan ik MEER dan US$50 doneren?

A: Natuurlijk, Uw vrijwillige bijdrage is niet beperkt tot de basisdonatie van US$50. Voor hen die over uitgebreide geldmiddelen beschikken ter ondersteuning van de kunsten, kunnen speciale regelingen getroffen worden, zoals bv. de sponsoring van bepaalde afbeeldingen of kunstenaars (waardoor de reclame van die pagina's kan verdwijnen) Neem in het geval van extra donatie contact met mij op, dit in verband met het online bestellingssysteem dat alleen met het basis-donatiebedrag werkt.


V: Is mijn donatie aftrekbaar van de belastingen?

A: Nee. Het Artchive is geen juridisch vastgelegd welzijnsinstituut. Uw financiële ondersteuning is dus niet aftrekbaar van de belastingen.


V: Is mijn status van donateur aan tijd gebonden, bv. een jaar?

A: Nee, het is levenslang. Voor de goede orde: het eertse voordeel voor donateurs (de CD-ROM) wordt direct geleverd. Andere voordelen zijn kwalitatiever en zullen zich ontwikkelen terwijl de site groeit. Het kernidee is dat donateurs privileges krijgen met betrekking tot de toegang tot nieuwe onderdelen van de site. En, door de weinige tijd die ik heb om met bezoekers te communiceren, zullen donateurs daarbij voorrang genieten. Deze communicatie behelst reacties op informatieverzoeken, persoonlijke wensen voor repro's, verzoeken voor het gebruik van afbeeldingen, etc.


V: Het lijkt dus enigszins op donateur zijn van een echt kunstmuseum?

A: Zo is dat! Naarmate de populariteit van de site gegroeid is, heb ik jammergenoeg steeds minder tijd om met bezoekers te communiceren. Zo heb ik bv. kortgeleden de 'Verzoek Lijn' eraan gegeven, het was gewoon onmogelijk ieder zijn wensen voor bepaalde afbeeldingen te vervullen. Ik blijf suggesties voor toevoegingen aan het Artchive welkom heten, maar kan geen garantie voor het opnemen van afbeeldingen geven. Donateurs echter kunnen altijd speciale verzoeken voor bv. bepaalde afbeeldingen, blijven doen.


V: Kunnen instituten zoals scholen ook donateur worden?

A: Ja, ofschoon ook in dit geval per donatie één CD-ROM wordt geleverd.


V: Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

A: Het Artchive biedt nu een veilige mogelijkheid om online dmv. 'n creditdard te betalen, maar vanwege de kosten van deze service, moet ik $5 extra vragen. U kunt Uw donatie ook dmv. een cheque of papiergeld in dollars, per post versturen. Educatieve instellingen die niet anders kunnen, kunnen een bestelling plaatsen.


V: Waar schrijf ik mij in?

A: Ga naar het Donateur Inschrijf Formulier


V: Wat als ik nu nog vragen heb?

A: Stuur mij een email!

 
Send email

Home
[Home] [Juxtapositions] [Galleries] [Theory and Criticism] [Art CD-ROM Reviews] [Artchive] [Links]